Склад Zola Protein Strong Lifting №1 для ламінування вій та брів (10 мл)

Бренд: Zola
Номер: 60414
410‎₴
В наявності

Розробка ТМ ZOLA — це унікальні комбіновані склади для проведення процедур стійкого ламінування брів та вій з функцією захисту волосків мікро-протеїнами.

Комплекс мікро-протеїнів, що входить до складу всіх продуктів захищає та реконструює волоски під час ламінування на двох рівнях: 

  • захищає від пошкоджень, зберігає структуру волоска під час кожного етапу проведення процедури довготривалої укладки, проникаючи у волоски, зменшуючи негативний ефект окислення у процесі хімічного впливу;
  • знижує ламкість волосся робить їх на 20% стійкішими до механічних впливів; 
  • завдяки посиленій combi-формулі за рахунок включення до складу цистеїну гідрохлориду відбувається дуже швидке та ефективне розкриття лусочок та проникнення активних інгредієнтів складів усередину волоска, перебудова зв'язків із збереженням протеомного профілю волоска.

Важливо: максимальний ефект у момент ламінування може гарантувати лише застосування 1, 2, 3 складу.

Опис

Як працює PROTEIN STRONG LIFTING ТМ ZOLA №1?

На першому етапі, завдяки посиленій формулі, що поєднує в собі 2 типи релаксанту: TGA+CYS відбувається дуже швидке розкриття лусочок та проникнення активних інгредієнтів складів внутрішньо волоска. Також відбувається реструктуризація існуючих дисульфідних зв'язків. 

Що захищає? 

  • Запатентований комплекс мікро-протеїнів допомагає суттєво зміцнити волосяний стрижень, "заміщаючи" при цьому дефіцит натурального білка і підвищуючи міцність і пружність волосків. 
  • Завдяки амінокислотному складу, максимально ідентичному до складу людського волоска, зменшується ламкість та розчинність у лугах. 
  • Має доведену ефективність у засобах для довготривалої укладання волосся холодним способом як чудовий захисник. 

Як працює PROTEIN FIXER ТМ ТМ ZOLA №2?

 На другому етапі відбувається нейтралізація дії першого складу та утворення нових S-S зв'язків волосків (дисульфідних зв'язків) у оновленій конфігурації (закріплення нової форми). 

Що захищає? 

  • Запатентований мікро-протеїн-кератин, що входить до складу, у поєднанні з протеїном сої благотворно впливають на волосся у момент фіксації форми. 
  • Склад сприяє відновленню природного захисного шару в зонах, схильних до пошкодження, знижуючи відсоток ламкості, вирівнюючи водневий показник волоска.
  • Олія авокадо, завдяки високому вмісту таких жирних кислот, як олеїнова та пальмітинова, надає потужний кондиціонуючий, згладжуючий та антистатичний ефекти. 

Як працює PROTEIN CARE ТМ ZOLA №3 

На третьому етапі відбувається глибока реконструкція та відновлення волосків. Спеціальна формула 3 складу розроблена з метою відновлення власної протеїнової та ліпідної маси волоска (КОРТЕКС-КУТИКУЛА) на 3 рівнях: відновлення-зволоження-живлення. 

Що захищає? 

Реконструкція шарів здійснюється на трьох рівнях: 

  • РІВЕНЬ ВІДНОВЛЕННЯ — КОРТЕКС: завдяки 5 спеціальним гідролізованим протеїнам — PROTEOM-комплекс: пшениці, вівса, женьшеню, хмелю та протеїнів шовку, які «вбудовуються» в кортекс пошкодженого волоска, заповнює пошкоджені ділянки, забезпечуючи, тим самим, відновлення та глибоке оновлення структури. 
  • РІВЕНЬ ЗВОЛОЖЕННЯ — КОРТЕКС-КУТИКУЛА: завдяки спеціальному NMF-комплекс на основі екстрактів кореня реп'яха, лепехи, кропиви, молочної кислоти та лактату натрію — сприяє глибокому зволоженню волосся. Комплекс підвищує міцність і гнучкість волосся, їх стійкість до зовнішніх факторів агресивного навколишнього середовища, захищає волоски від сухості та зневоднення, що чудово утримує вологу всередині волоска, тим самим, сприяють збереженню гідробалансу волосків.
  • РІВЕНЬ ЖИВЛЕННЯ — КУТИКУЛА: LIPID-комплекс на основі «глибоко проникаючих» олій (авокадо та крамбі) + вітаміну Е, посилених спеціальними полімерами: вирівнює та "запечатує" кутикулу, утворює на поверхні захисний шар, забезпечуючи пошкодженим волоссю еластичність, гладкість, міцність та діамантовий блиск. 
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.