Фарба для брів та вій Thuya Vegan

Бренд: Thuya
Номер: 59359
399‎₴
В наявності

Thuya випустили 4 відтінки 100% веганських барвників.

Нові барвники були розроблені з використанням альтернативних компонентів тваринного кератину, повністю рослинного походження, з високим рівнем продуктивності та ефективності.

Альтернативою виступає гідролізована молекула, отримана з поєднання протеїнів конопель та рису. Використання цього активного інгредієнта зміцнює волоски і забезпечує їхню пружність.

Колір Сірий, Коричневий, Світло-коричневий, Чорний
Вид товару Тюбік
Країна виробник Іспанія
Опис

Thuya випустили 4 відтінки 100% веганських барвників.

Нові барвники були розроблені з використанням альтернативних компонентів тваринного кератину, повністю рослинного походження, з високим рівнем продуктивності та ефективності.

Альтернативою виступає гідролізована молекула, отримана з поєднання протеїнів конопель та рису. Використання цього активного інгредієнта зміцнює волоски і забезпечує їхню пружність.

1 Фарба для брів COFFEE це ідеальний коричневий для досягнення натуральних кольорів. Підходить для фарбування світлих вій та темних брів. Ідеальний для створення міксів.

2 Фарба для брів GOLDEN BROWN є світло-коричневим кольором з м'яким золотистим відтінком.

Ідеально підходить для брів зі світлим, рудим, каштановим або русявим волоссям. Підходить для створення міксів.

3 Фарба для брів WARM GREY сіро-коричневий відтінок (сірий тауп), нейтральний тон. Цей відтінок ідеально підходить для розтушовування, попелястого блонду, брюнеток. Ідеальний для створення міксів.

4 Фарба для вій BLACK NIGHT – це чорний відтінок з м'якими блакитними відблисками. Ідеально підходить для фарбування вій. Завдяки компонентам, що входять до складу, він забезпечує яскравий і інтенсивний колір, створюючи ефект макіяжу на віях.

Завдяки правильно підібраним у складі препарату колірним нюансам, барвник дає можливість при змішуванні отримати:

- широку гаму відтінків;

- натуральний чистий колір із пудровим відбитком на шкірі;

- колір, який до 8 тижнів зберігає на волосинках свою глибину та яскравість тону;

- 100% фарбування сивини;

- краса та виразність вій з глибоким чорним кольором.

Доглядові компоненти:

- олія арганії: має фолікулостимулюючий та поживний ефект, блокує втрату вологи; проникає у цибулини волосся та відновлює пошкоджені фолікули, надає натуральний блиск волоскам за рахунок функції відновлення ліпідного шару; має захист від УФ променів;

- смола босвелії: заспокоює чутливу шкіру при фарбуванні, має антисептичну та протизапальну дію;

- гідролізований кератин: завдяки дрібній молекулі знижує пористість волосся, згладжує поверхню кутикулярного шару, покращує еластичність та ущільнює волосяний стрижень;

- алое віра: забезпечує тривале зволоження для волосся та шкіри; має антиоксидантну та антибактеріальну дію;

- Екстракт плодів каперсів: знижує гіперактивність шкіри після виконання процедури фарбування, пом'якшує, заспокоює, має протизапальну дію.

Низька собівартість (1 тюбик = 40 процедур)

ТМ Thuya має сертифікат GMP, а також пройшла дерматологічний та офтальмологічний контроль – дозволена для роботи в періорбітальній зоні (зона очей). (Good Manufacturing Practice for Medicinal Products) є основним світовим документом, на підставі якого проводиться сертифікація фармацевтичних та косметичних виробництв. Продукція Thuya відповідає високому контролю якості відповідно до європейських косметичних норм.

Спосіб застосування:

1. Підготуйте брови та вії до процедури фарбування. Зніміть декоративну косметику двофазним засобом Eyes Makeup Remover Bi-Phase THUYA. Після цього обробіть вії, брови та шкіру навколо брів знежирювачем на водній основі Eye Make-up Remover Water-Based THUYA.

2. Відкрийте упаковку (пробивши алюмінієвий захист, попередньо знявши захисне кільце) видавіть у скляну ємність необхідну кількість барвника, додайте кремовий або рідкий окислювач у пропорції 1:1 (рекомендації виробника: 0,3 мл барвника + 0,3 мл окислювача). Розмішайте до однорідної консистенції.

Важливо! Першу краплю барвника, що окислився, слід прибирати.

3. Нанесіть суміш на вії або брови рівномірно щільним шаром. Для створення форм та графічних ліній, наносите чітко та послідовно.

4. Час експозиції: 10-15 хвилин для створення природних легких відтінків; 15-20 хвилин для темніших відтінків і графічних відбитків на шкірі.

5. Після закінчення експозиції ретельно зніміть суміш з брів і вій вологим спонжем.

(* для створення градієнта, ділянки, які мають бути світлішими, зняти раніше).

6. Завершіть процедуру фарбування нанесенням невеликої кількості крему «7 масел», що Регенерує, на брови і вії, акуратно розподіливши його щіточкою.

Важливо! Зберігати щільно закритою. Період використання після розтину 12 місяців.

Характеристики
Колір
Сірий, Коричневий, Світло-коричневий, Чорний
Вид товару
Тюбік
Країна виробник
Іспанія
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.