Оклюзивна система фарбування брів та вій Elan "FLASH TINT"

Бренд: Elan
Номер: 58987
420‎₴
В наявності

Інноваційна оклюзивна система фарбування брів та вій «FLASH TINT» складається з 4-х кольорів, які можна поєднувати між собою. Фарба представлена у зручному пакуванні та вже готова до використання (не потребує окремого змішування з окисником). За рахунок унікального хімічного складу в залежності від індивідуальних особливостей клієнта його вії та волоски брів профарбовуються за 1-15 хвилин.

У складі «FLASH TINT» — унікальний доглядовий комплекс, що зволожує волоски та не пересушує шкіру. Фарба має природній водневий показник (рН), що зберігається протягом всієї процедури фарбування.

Складові оклюзивної системи фарбування брів та вій «FLASH TINT»:

1. Фарба для брів та вій «FLASH TINT» 08 black (насичений чорний)
2. Фарба для брів та вій «FLASH TINT» 09 warm brown (глибокий тепло-коричневий)
3. Фарба для брів та вій «FLASH TINT» 10 cold brown (глибокий холодно-коричневий)
4. Фарба для брів та вій «FLASH TINT» 11 light brown (холодний світло-коричневий)

Важливо: фарба для брів та вій «FLASH TINT» (кольори «09 warm brown», «10 cold brown» і «11 light brown») мають чистий яскравий колір. Щоб отримати у результаті процедури фарбування брів і вій приглушені відтінки, додайте у ці кольори фарби необхідну кількість «FLASH TINT» у кольорі «08 black».

Об'єм 100 мл
Колір Коричневий, Світло-коричневий, Чорний
Вид товару В баночці
Країна виробник Україна
Опис

Зверніть увагу, що фарба для брів та вій «FLASH TINT» розроблена з урахуванням особливостей професійної колористики. Перед початком роботи з цією фарбою beauty-спеціалістам рекомендовано пройти навчання у команди бренду ÉLAN або в офіційних технологів ÉLAN.

Переваги оклюзивної системи фарбування брів та вій «FLASH TINT»

Унікальний склад, що не має аналогів
– Формула фарби нової ери розроблена за принципом ефекту оклюзії з великим вмістом полісахаридів, що глибоко зволожують шкіру та волоски без зайвого випаровування. Завдяки оклюзії прямі барвники вступають у взаємодію з волосками та шкірою, забезпечуючи бездоганно рівний насичений колір.

– Доглядовий комплекс активних компонентів забезпечує зволоження та живлення волосків:

- аргінін — амінокислота, що відновлює білкову структуру волосків та шкіри. Регенерує, відновлює, усуває мікропошкодження, розгладжує структуру волосків та шкіри;
- гіалуронова кислота інтенсивно зволожує волоски, притягуючи молекули води й утримуючи їх у волосках і шкірі, запобігаючи зневодненню;
- молекули гідролізованого колагену проникають в структуру волосків, скріплюють лусочки кутикули, захищають кортекс та утворюють плівку, що робить волоcки більш міцними, об’ємними, пружними, блискучими та слухняними;
- комплекс олій та екстрактів жожоба, лохини, насіння сої, кунжуту та виноградної кісточки відновлюють клітино-мембранний комплекс волосків.
– «FLASH TINT» — це перша фарба для брів та вій з природним рівнем рН, що залишається незмінним протягом процедури фарбування.

Фарба не містить парафенілендіаміну, аміаку, етаноламіну та їх замінників
– Класичні луги та їх аналоги відсутні в складі фарби, оскільки немає потреби взаємодії прямих барвників із лужним середовищем.
– Парафенілендіамін та його аналоги замінені прямими барвниками, що не потребують лужного середовища.
– Використання прямих барвників замість оксидаційних пігментів дозволило зменшити можливий ризик виникнення алергічної реакції.

Фарба має миттєвий ефект
Фарба нової ери за лічені хвилини надає волоскам яскравого кольору та насиченого рівномірного фарбування шкірі, створюючи ефект перманентного макіяжу брів.
Стійке фарбування
У залежності від типу шкіри та структури волосків «FLASH TINT» забепечує стійке фарбування шкіри — до 10 днів, волосків — до 14 днів.*
* Згідно з результатами тестування стійкості фарбування за участю технологів ТМ ELAN professional line.

Фарба має приємний аромат, що робить процес фарбування максимально комфортним для клієнта.

Характеристики
Об'єм
100 мл
Колір
Коричневий, Світло-коричневий, Чорний
Вид товару
В баночці
Країна виробник
Україна
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.