Гарячий віск в гранулах ItalWax - Троянда

Бренд: ItalWax
Номер: 06645
609‎₴
В наявності

Гарячий віск в гранулах ItalWax Троянда - це плівковий віск середньої в'язкості, використовується як майстрами, так і для домашньої депіляції. Відрізняється невисокою температурою плавлення 40-42 ° C що дозволяє уникати опіків. Ефективно справляється з короткими волосками. Використовується без паперових смужок. Наноситься тонким шаром, економний у витраті. Зручний в роботі, не утворює павутинку і не ламається під час зняття. Підходить новачкам, оскільки має більшй робочий час ніж у конкурентів.

З гранульованим воском Italwax Роза, ви з легкістю зможете провести процедуру епіляції, навіть вдома. Він має високу еластичність, безпечний в роботі, гіпоалергенний і має приємний аромат троянди.

Італійський віск ItalWax - запорука ідеально гладкої шкіри.

Галузь застосування: Обличчя / тіло / руки

Колір Червоний
Вид товару Упаковка
Країна виробник Італія
Опис

Рекомендації щодо застосування воску в гранулах ItalWax Троянда:

Етап перший, підготовка воску, його необхідно до робочої температури, близько 40-42 градусів.

Наступний етап, підготовка ділянки шкіри для епіляції. Шкіру необхідно обробити спиртовмісних розчинів, після чого нанести трохи тальку.

Третій етап, нанесення воску за допомогою спеціального шпателя. Не важливо в який бік росте волосся, наносити необхідно у напрямку до себе, тонким рівномірним шаром.

Чекаємо висихання й утворення плівки у воску. Якщо він як карамель, значить він не готовий. Зазвичай необхідно близько 9-12 сек. Після чого можна приступити до зняття.

Підхоплюємо віск, за вільний край, який залишили спочатку. Натягуємо трохи шкіру. І знімаємо, в напрямку від себе, різким рухом.

Далі, при необхідності повторюємо процедуру на інших ділянках.

В кінці, необхідно нанести на шкіру м'який заспокійливий крем мул або лосьйон, який не містить олій.

Характеристики
Колір
Червоний
Вид товару
Упаковка
Країна виробник
Італія
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.