Пилка-основа металева STALEKS PRO EXPERT 20s MBE-20s (коротка)

Бренд: Staleks
Номер: 59616
110‎₴
Немає в наявност
Немає в наявності

Пилка металева пряма (основа) EXPERT 20s MBE-20s створена для професійного застосування, відрізняється високою міцністю, багаторічним терміном служби та чудовою стійкістю до корозії (матеріал - медична нержавіюча сталь, легована хромом).

Класична пряма форма із закругленими кінцями дуже зручна у роботі, а можливість змінювати одноразові абразивні наклейки після кожного клієнта мінімізує ризик передачі небезпечних інфекцій та дозволяє підбирати файли оптимальної жорсткості під різні завдання та типи нігтів.

Розмір основи - 13 х 2 см, що робить її зручною для тих, хто звик працювати у невеликими пилками. Дозволяє економно витрачати одноразовий абразив.

Колір Сріблястий
Вид товару пилка-основа
Країна виробник Польща
Опис

Основа може використовуватися для роботи з авторськими змінними абразивами Staleks Pro pap mAm (тат-мам). Безклейові змінні файли pap-mAm (пап-мам) надягають на металеву основу як чохол, повністю закриваючи її з обох боків та торців.

Після використання металеву основу можна піддавати механічному очищенню, замочувати в розчині.для дезінфекції манікюрне приладдя, стерилізувати в сухожаровій шафі або автоклаві — на експлуатаційні властивості інструменту правильно проведена обробка не впливає.

Підходить для змінних файлів DFEX-22-100, DFEX-22-150, DFEX-22-180, DFEX-22-240, DFEX-20-100, DFEX-20-150, DFEX-20-180, DFEX-20-240, DFCE-22-240, DFCE-22-240w.

Характеристики
Колір
Сріблястий
Вид товару
пилка-основа
Країна виробник
Польща
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.