Nikk Mole Ламінування Ekkobeauty Mini Boost Lamination System Set

Бренд: Nikk Mole
Номер: 59054
260‎₴
Немає в наявност
Немає в наявності
Об'єм 3 мл
Вид товару В саше
Країна виробник Україна
Опис

Step 1- Водневий показник (РH) складу дорівнює 9,0-9,5
Step 2 – Водневий показник (РH) складу дорівнює 2,5-3,5
Step 3 – Водневий показник (РH) складу дорівнює 4,0-4,5

BOOST LAMINATION SYSTEM – це 3 бустерні продукти для проведення процедур посиленого ламінування брів та вій. Це означає, що дані продукти можна використовувати як на дуже жорстких волосках (азійського типу), що важко піддаються укладанню і завиванню.
А також вони підходять і для роботи з волосками різних етнічних типів за рахунок регульованого підбору часу витримки продуктів для отримання ідеального результату.

Колаген, що входить до складу всіх продуктів – глибоко зволожує волоски, захищає їх від сухості та пошкоджень, зберігає структуру волоска під час кожного етапу проведення процедури довготривалого укладання.

  • На першому етапі Step #1 ON завдяки посиленій формулі продуктів відбувається дуже швидке розкриття лусочок та проникнення активних інгредієнтів продуктів усередину волоска, реструктуризація існуючих дисульфідних зв’язків.
  • На другому етапі Step #2 OFF – нейтралізація та утворення нових зв’язків, закріплення нової форми.
  • На третьому етапі Step #3 LIKE, завдяки активному запатентованому комплексу «Hygroplex HHG», склад доглядає, кондиціонує і наповнює волоски, чудово завершуючи процес ламінування.

Важливо: максимальний ефект у момент ламінування може гарантувати лише використання 1, 2, 3 складу виключно ТМ EkkoBeauty.

* для коректного підбору часу витримки продуктів на різних типах волосків уважно читайте інструкцію.
« Hygroplex HHG»- запатенотований інгредієнт для зволоження волосся від німецької компанії CLR.

STEP #1 ON
СКЛАД/INGREDIENTS: Aqua, Thioglycolic Acid, Cetearyl Alcohol, Ammonium Hydroxide, Propylene Glycol, Ethanolamine, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Stearate, Cetrimonium Chloride, Hydroxypropyl Gluconamide (and) Hydroxypropylammonium Gluconate, Sodium Sulfite, Sodium Erythorbate, Parfum, Ceteareth20, Diazolidinyl Urea (and) Methylparaben (and) Propylparaben, Disodium EDTA, Polyquaternium-22, Hydrolyzed Collagen, Citronellol, Geraniol

STEP #2 OFF СКЛАД/INGREDIENTS: Aqua, Cetearyl Alcohol, Hydrogen Peroxide, Cetrimonium Chloride, Ceteareth-20, Ethylhexyl Stearate, Paraffinum Liquidum, Disodium EDTA, Hydrolyzed Collagen, Sodium Stannate, Phosphoric Acid
STEP #3 LIKE СКЛАД/INGREDIENTS: Aqua, Polysorbate 20, Glycerin, Xanthan Gum, Hexylene Glycol (and) Fructose (and) Glucose (and) Sucrose (and) Urea (and) Dextrin (and) Alanine (and) Aspartic Acid (and) Hexyl Nicotinate, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Hydroxypropyl Gluconamide (and) Hydroxypropylammonium Gluconate, Panthenol, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Keratin, Parfum, Lactic Acid, Benzyl Benzoate, Benzyl Alchohol
Лише для професійного використання.
Перед проведенням процедури ламінування уважно прочитайте інструкцію до застосування.

Запобіжні заходи: STEP #1 містить тіогліколят і аміак, STEP #2 містить перекис водню! Уникати контакту з очима. У разі попадання в очі негайно промити їх великою кількістю води та звернутися до лікаря. Використовуйте захисні рукавички. Перед застосуванням слід провести тест на алергію. Не застосовувати при запаленнях шкіри та алергічних реакціях. У випадках алергічної реакції слід проконсультуватися з лікарем. Для складів 1 та 2 не використовувати металеві предмети.

Характеристики
Об'єм
3 мл
Вид товару
В саше
Країна виробник
Україна
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.