Хна для брів Ekko Beauty

Бренд: Ekko Beauty
Номер: 06640
190‎₴
В наявності

Хна Ekko Beauty для брів Foxy

Хна для брів EKKOBEAUTY FOXY. Ідеальний для фарбування брів “вогняних”, рудих дівчат. При змішуванні з іншими відтінками хни дарує підсумковому кольору виражений теплий підтон.

Хна Ekko Beauty для брів Chocolate

Хна для брів (Brow henna)Теплий шоколадно-коричневий відтінок у складному багатогранному кольорі – з легкими ноками каштану та благородного карміну. Рекомендований для фарбування брів шатенок та темно-русявих дівчат із теплим тоном кольору волосся. Chocolate змінює свою палітру в міру загущення суміші, що фарбує, і може давати підсумковий колір від молочного до темного шоколаду.

Хна EKKOBEAUTY для брів Light Brown

Універсальний відтінок Light Brown (делікатний теплий коричневий колір) призначений для дівчат з будь-яким типом зовнішності, темно-русявих та брюнеток. Ідеально підходить для формування яскравої зовнішності із виразними бровами.

Світло-коричневий відтінок Brow Henna призначений для блондинок з теплим відтінком волосся та світло-русявих дівчат.
Один з найніжніших та делікатних тонів колекції.

Хна EKKOBEAUTY для брів Black

Хна для брів, відтінок Black (чорний) є холодним і насиченим у лінійці. Рекомендований блондинкам вираженого холодного типу зовнішності та пекучим брюнеткам. Колір хни Блек незамінний у роботі над модними графітовими відтінками при фарбуванні брів. Чудово поєднується з іншими тонами для надання цікавої глибини підсумкового кольору.

Підходить для процедур, результатом яких має стати фарбування без теплого тону на бровах. Рекомендований пекучим брюнеткам. Чудово поєднується з іншими тонами для надання цікавої глибини підсумкового кольору.

Хна Ekko Beauty для брів Brown

Хна для брів, Універсальний відтінокBrown (натуральний коричневий) призначений для дівчат з будь-яким типом зовнішності, темно-русявих та брюнеток. Ідеально підходить для формування яскравої зовнішності із виразними бровами. Залежно від того, наскільки густо розвести хну кольору Браун перед фарбуванням, можна варіювати кінцевий результат:

Натуральний відтінок коричневий. Універсальний, підлаштовується під будь-який тон шкіри. Найприродніший у лінійці.

Хна EKKOBEAUTY для брів Graphite

Універсальний відтінок Brow henna Graphite (світло-сірий) призначений для русявих дівчат.

Холодний сірий колір на панелі від світлого попелястого до вираженого графіту. Розроблений для світло-русявих дівчат та холодного блонду. Також дає дуже делікатний результат фарбування та призначений для створення ефекту природності.

Поряд із тоном Light Brown, хна Graphitе застосовується тільки при густоті розведення порошку до густих консистенцій соусу або сметани. У більш рідких станах фарбувальна суміш цих кольорів хни не має вираженого впливу на шкіру та волоски брів. Графіт – це готове рішення для успішного фарбування брів дівчат північного типажу зовнішності.

Холодний сірий колір на панелі від світлого попелястого до вираженого графіту. Розроблений для світло-русявих дівчат та холодного блонду.

Хна EKKOBEAUTY для брів Golden Brown

Хна для брів у відтінку Golden Brown (золотисто-коричневий), призначена для власниць смаглявої або засмаглої шкіри, для дівчат, які віддають перевагу природності і тональним кремам теплої гами. З урахуванням періоду експозиції та густоти замішування фарбуючої суміші фарбування хною Голден Браун чудово підходить блондинкам, русявим та шатенкам. Залежно від технології фарбування тон може змінюватись від золотисто-карамельного до вираженого коричневого. При змішуванні з іншими відтінками надає підсумковій суміші теплі нотки у кольорі.

  • у стані молока – бурштиновий із напівпрозорим ефектом фарбування на шкірі;
  • в состоянии соуса – мармеладный оттенок с эффектом средней плотности окрашивания на коже;
  • у стані сметани – бронзовий з ефектом татуажу на шкірі.
Об'єм 15 мл
Вид товару В баночці
Країна виробник Україна
Опис

Хна EKKOBEAUTY – правильний вибір на користь краси та здоров’я.

Фарбування брів хною EKKOBEAUTY – це гарантія красиво окресленої форми та природного відтінку. У фіналі процедури ви отримуєте досконалий результат з вираженим ефектом догляду – більш пружні і блискучі волоски брів всього за одну процедуру.

  • Стійкий колір – на волосках до 8 тижнів, на шкірі до 14 днів.
  • Висока здатність до фарбування шкіри.
  • Найбільш природні відтінки.
  • Миттєвий ефект доглянутих брів, гарних від природи.
  • Нескінченна палітра кольорів завдяки можливості змішування тонів.
  • Живлення та захист кожної волосинки.
  • Стимулювання зростання нового волосся за контуром фарбування.

Запобіжні заходи:

  • Продукт призначений професійного використання.
  • Не використовуйте продукт після закінчення терміну придатності.
  • Не використовуйте продукт на запаленій/пошкодженій шкірі.
  • Не використовуйте продукт для фарбування вій.
  • Не рекомендується витримувати хну EkkoBeauty на бровах понад 20 хвилин!
  • Уникайте потрапляння фарбуючої суміші на одяг.
  • Перед застосуванням проведіть стандартний тест на ліктьовому згині для виявлення можливих алергічних реакцій.
  • Зберігайте продукт у сухому темному місці, недоступному для дітей та тварин.

Інструкція по застосуванню:

1. Провести демакіяж та очистити область брів скрабом EkkoBeauty.

2. У неметалевій ємності змішати мінеральний розчин EkkoBeauty та порошок хни у пропорції, достатньої для отримання бажаної консистенції. Після приготування суміш підлягає негайному використанню.

3. Плоским синтетичним пензлем рівномірно нанести суміш строго по запланованій формі брів. При необхідності відкоригувати межу нанесення сухою ватяною паличкою.

4. Експозиція – від 5 до 15 хвилин залежно від того, яку інтенсивність кольору волосків та шкіри ви бажаєте отримати. Для досягнення позитивного результату фарбування Хна EkkoBeauty не потребує повного висихання.

5. Зняти поверхневий шар барвника за допомогою ватного диска, зволоженого маслом для росту брів і вій EkkoBeauty. Остаточно видалити залишки хни із зони брів звичайною водою.

Характеристики
Об'єм
15 мл
Вид товару
В баночці
Країна виробник
Україна
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.