Лосьйон після депіляції FRC Peony, 250 мл

Бренд: FRC
Номер: 07280
145‎₴
Немає в наявност
Немає в наявності

Лосьйон після депіляції FRC Beauty 250 мл (Peony) - спеціальний засіб для обробки шкіри після процедури видалення непотрібних волосків. Продукт стане в нагоді і в домашньому, і в професійному використанні.


Після депіляції шкіра відчуває чималий стрес, її пори відкриті, і вона особливо вразлива до негативних впливів зовнішнього середовища.

Лосьйон допомагає заспокоїти епідерміс, сприяє швидкій регенерації його клітин і моментально знімає відчуття дискомфорту. Продукт ефективно усуває роздратування і почервоніння, і створює на поверхні шкіри захисний бар'єр.

Колір Білий
Вид товару В пляшечці
Країна виробник Україна
Опис

У формулу засобу входять натуральні компоненти, які доглядають за шкірою після воску або шугаринга, а ціна на лосьйон після депіляції цілком доступна. Д-пантенол зміцнює епідерміс, підвищує його еластичність, екстракт алое надає загоює, а мигдальне масло інтенсивно зволожує шкіру і забезпечує її необхідними поживними речовинами. Лосьйон після епіляції уповільнює зростання нових волосків, і запобігає їх вростання, тому ви зможете довше насолоджуватися гладкою шкірою, і продовжити час до наступної болючою процедури. Засіб знезаражує шкіру після видалення волосся, прибирає липкість, залишки воску і цукрової пасти, залишаючи відчуття м'якості і ніжний аромат.

Застосування:

Обробіть лосьйоном ретельно очищену шкіру після процедури видалення волосся. Втирайте в шкіру масажними рухами.


Склад:
Aqua, Caprylic / Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Glycrol Monostearate, Sodium Polyacrylate, Dimethycone, Cyclopentasiloxane, Trideceth-6, PEG/PPG 18/18 Dimethycone, Panthenol, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Xanthan Gum, Tocopherol, Allantoin, Chamomilla Recutita Flower Extract, Aloe Barbadenis Leaf Extract, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Fragrance.

Об'єм: 250 мл

Характеристики
Колір
Білий
Вид товару
В пляшечці
Країна виробник
Україна
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.