Lash Secret Мус для очищення вій перед ламінуванням, 150 мл

Бренд: Lash Secret
Номер: 06580
178‎₴
В наявності

Очисний мус перед ламінуванням Lash Secret 150 мл — створює всі умови для рівномірного нанесення ламінувальних сумішей і їхньої максимально ефективної дії. Мус видаляє з вій забруднення будь-якого роду: частинки пилу шкірних виділень декоративної косметики бактерій Також засіб м'яко й абсолютно безпечно знімає з вій верхній шар ороговілих клітин. Унаслідок першого етапу ламінування вії слухняно набувають форми бігуді без пошкоджень структури. Застосування: Нанести невелику кількість мусу на вологі вії та шкіру повік, м'якими масажними рухами розподілити по всій поверхні вій, ретельно змити проточною водою. Для максимально ефективного очищення використовувати спеціальний пензель.

Об'єм 150 мл
Вид товару В баночці
Країна виробник Корея
Опис

Очищаючий мус Lash Secret створює всі умови для рівномірного нанесення складів, що ламінують, і їх максимально ефективної дії. Мус видаляє з вій забруднення будь-якого роду: частинки пилу, шкірних виділень, декоративної косметики та бактерій. Також засіб м'яко і безпечно знімає з вій верхній шар ороговілих клітин.

В результаті першого етапу ламінування вії слухняно набувають форми бігуді без пошкоджень структури. Препарат не містить спиртів, розчинників, SLES, SLS, силіконів, парабенів, тому зберігає природний рН вій і не обтяжує їх.

Підходить для чутливих вій. Екстракт ромашки, березовий сік, пантенол та алантоїн у складі засобу заспокоюють шкіру повік та слизову.

Характеристики
Об'єм
150 мл
Вид товару
В баночці
Країна виробник
Корея
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.