Kodi Ремувер для кутикули з фруктовими кислотами, 30 мл

Бренд: Kodi / Коді
Номер: 11451
120‎₴
В наявності

Правильний догляд за кутикулою  ̶  невід'ємний етап в процесі досягнення бездоганного вигляду рук. Стан кутикули, шо виконує захисну функцію, залежить від безлічі факторів  ̶  способу життя, температури і вологості повітря, жорсткості води, тощо. Щоб кутикула виглядала охайно, а шкіра навколо нігтя залишалася здоровою, віддайте перевагу професійним засобам для догляду.

Об'єм 30 мл
Вид товару В баночці
Країна виробник Корея
Опис

Ремувер для кутикули з фруктовими кислотами KODI PROFESSIONAL робить кутикулу піддатливою до гігієнічної обробки, забезпечує атравматичне видалення і перешкоджає утворенню задирок.  Засіб характеризується м'якою, але ефективною дією. Цитрусові кислоти, що входять до складу засобу, забезпечують швидке розм'якшення кутикули, щоб видалення пройшло безпечно і без зусиль. Екстракт чорниці миртолисної і екстракт цукрової тростини забезпечують швидку регенерацію шкіри.

Спосіб застосування: Нанесіть невелику кількість засобу на шкіру навколо нігтьової пластини і почекайте 30-60 секунд. За допомогою пушера видаліть розм'якшену кутикулу. Залишки ремувера змийте водою або видаліть за допомогою безворсової серветки, змоченої знежирювачем.

Характеристики
Об'єм
30 мл
Вид товару
В баночці
Країна виробник
Корея
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.