Kodi Primer (Кислотний праймер), 10 мл

Бренд: Kodi / Коді
Номер: 58899
73‎₴
Немає в наявност
Немає в наявності

Важлива інформація! Праймер містить компонент, який замерзає при температурі + 17С (кристалізується). Не рекомендується відкручувати кришечку праймера при температурі нижче + 17С (пензлик може зламатися) !!!

Кислотний праймер KODI PROFESSIONAL виготовляється на основі метакрилової кислоти. Використання цього засобу забезпечує надійне зчеплення полімерного матеріалу і пластини нігтя. Компоненти, що входять до складу, не шкодять натуральному нігтю і запобігають появі грибкових інфекцій.

Склад: Methacrylic Acid, Butyl Acetate, Butyl Methacrylate

Об'єм 10 мл
Вид товару В баночці
Країна виробник Корея
Опис

Навіщо потрібен кислотний праймер?

Кислотні праймери для нарощування нігтів використовуються з метою підготовки основи до моделювання. Цей засіб робить поверхню шорсткою, підвищуючи ступінь адгезії зі штучним покриттям. Крім цього він ще зневоднює і знежирює, що допомагає міцно триматися полімеру і не відшаровуватися значний час.

До переваг цього косметичного засобу фахівці відносять його здатність запобігати розмноженню бактерій під створеним покриттям. У разі невикористання препарату під гель-лаком може розвинутися грибок, вилікувати нігті від якого не так вже й просто.

Кислотний праймер для нігтів і як ним користуватися?

Під час роботи майстру необхідно бути максимально уважним і дотримуватися запобіжних заходів, тому що при потраплянні на м'які тканини та на шкіру засіб може викликати подразнення або навіть невеликий опік.

Інструкція до кислотного праймера Коді:

Пушером (апельсиновою паличкою) відсуньте кутикулу, пилкою підготуйте ніготь, прибравши натуральний блиск, а опил, що утворився, змахніть щіточкою. 

Кислотний праймер нанесіть на нігтьову пластину.

Наберіть малу кількість засобу, відіжміть зайве використавши край флакона, додатково промокніть пензлик паперовою серветкою.

Прикладіть пензлик до середини нігтя, дозволивши засобу розтектися по всій поверхні рівномірно.

Слідкуйте, щоб речовина не потрапила в зону кутикули та не контактувала зі шкірою, в разі потрапляння на епідерміс промийте великою кількістю води.

Для досягнення максимального ефекту необхідний тонкий шар PRIMER.

Дайте висохнути нанесеному шару. Поверхня готова до моделювання нігтів і створення приголомшливого нейл-арту.

Важливо знати, що в PRIMER входить компонент, який при температурі + 17С кристалізується. Всі роботи проводьте при більш високій температурі.

Характеристики
Об'єм
10 мл
Вид товару
В баночці
Країна виробник
Корея
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.