Коді Лосьйон для біозавивки вій і брів10 мл

Номер: 11598
200‎₴
В наявності

Ламінування - одна з найпопулярніших, сучасних та безпечних процедур, що дозволяє зробити погляд більш виразним. При правильному підборі матеріалів для ламінування результат довго радуватиме як майстра, так і клієнта. Міжнародний бренд Kodi Professional презентує оновлену серію лосьйонів для біозавивки з досконалою формулою.

Опис

Лосьйон №1 – це спеціальний склад, який покликаний розм'якшити роговий шар та покращити проникнення наступних активних компонентів. Склад є гіпоалергенним і тому працює максимально делікатно, не завдаючи шкоди шкірі повік.

Продукт рекомендовано наносити щіточкою-мікробрашем, акуратно розподіляючи від основи до кінчика волосків. Індивідуально підбирайте час витримки складу, орієнтуючись на товщину та довжину вій. Орієнтовно воно становить 20-25 хвилин. Кількість засобу в упаковці вистачає приблизно на 10-15 процедур.

Лосьйон №2 є спеціальним фіксуючим складом, що завдяки оптимальному балансу гарантує стабільну взаємодію зі складами першого та третього етапів. Засіб закріплює гарний вигин при використанні спеціальних бігуді.

Виробник рекомендує наносити склад мікробрашем від основи до кінчиків вій та індивідуально підбирати час його витримки, орієнтуючись на товщину та довжину волосків (ідентично з лосьйоном №1 час витримки становить від 10 до 25 хвилин). Об'єм продукту приблизно розрахований на 10-15 процедур.

Лосьйон №3 - склад, який наноситься на фінальному етапі ламінування під час відділення волосків від бігуді. Він покликаний закріпити результат, запечатати кутикулу, зволожити, наситити та відновити вії після всіх процедур. Склад також посилює бар'єрну функцію, захищаючи волоски від негативного впливу навколишнього середовища.

Виробник рекомендує наносити засіб втираючими рухами мікробрашем, одночасно відокремлюючи вії від бігуді. Не змивати.

Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.