Витяжка м'яка з двома вентиляторами Double Strong Fans 48 Вт

Бренд: No name
Номер: 09894
735‎₴
Немає в наявност
Немає в наявності
Потужність 48 Вт
Вид товару Витяжка
Країна виробник Україна
Опис

Опис:

Завдяки великій потужності пилососа, весь пил збирається в пилососі, залишаючи повітря навколо себе чистий пило- шкідливий Мікроскопічний частинки нігтів і покриття буквально витають у повітрі.

 Якщо Ви працюєте активно, лише за один робочий день Ви вдихаєте без малого чайну ложку пилу! А разом із нею — хронічні захворювання органів дихання, алергії, головні болі та запалення очей. Маски манікюру, що недостатньо починають, покладаються на лицьову маску, але, на жаль, вона може затримати лише 50-80% всього пилу. Тоді як найнебезпечніші дрібні порошинки й далі безперешкодно потрапляють у Ваші органи дихання.

За статистикою, майже половина всіх опитаних майстрів дискримінує на ті чи інші проблеми з диханням або зором. Незалежно від носіння маски! До того ж пил осідає на одязі, волоссі та відкритих зонах шкіри, що не додає роботі естетики. Це найефективніший спосіб боротьби з пилом А тепер уявіть, що пилу немає. Зовсім.

У Вас ідеально чистий стіл і інструменти. Ваша усмішка тішить клієнтів, а не ховається за маскою, і всі описані вище небезпеки пилу більше Вам не грозять. Потужність вентилятора до трьох разів вища, ніж у звичайному манікюрному пилососі. Водночас унікальна конструкція повітроводу формує спрямований потік повітря, що повністю запобігає розліту нігтьового обпилу.

Технічні характеристики: 

  • Тип витяжки: Настільна
  • Форма витяжки: Прямокутна
  • Корпус пластиковий;
  • Пластикова решітка;
  • Колір: рожевий і білий
  • Потужність: 48Вт
  • Розмір: 31х29х13cm 
Характеристики
Потужність
48 Вт
Вид товару
Витяжка
Країна виробник
Україна
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.