Candy Скраб Цукровий Без олії 250 мл

Бренд: Candy
Номер: 59789
250‎₴
Немає в наявност
Немає в наявності

Цукровий скраб без олій ефективно очищає шкіру, вирівнює колір, відлущує омертвілі клітини епідермісу та зволожує. Вітамінний комплекс у складі надає шкірі здорового вигляду, а делікатна формула не травмує поверхню шкіри, що добре підходить навіть для найчутливішої шкіри. Формула без масел ідеально підходить для використання безпосередньо перед процедурою автозагара, що забезпечить більш якісну процедуру, запобігає появі плям і дозволить гарантувати більш тривалий результат на шкірі.

Опис

Умови зберігання: зберігати в темному, сухому, прохолодному місці, недоступному для дітей, в закритій ємності за температури від +5 до +25°С.

Термін придатності:  2 роки з дати виробництва. Дату виробництва та об’єм зазначено на упаковці. 

Спосіб застосування: для зовнішнього застосування. Невелику кількість скрабу нанести на вологе тіло масажними рухами. Змити теплою водою без використання мила. Використовувати 1-2 рази на тиждень.

Перед засмагою (автозасмагою) використовується одноразово, безпосередньо в день процедури.

Запобіжні заходи: уникати попадання в очі. Для виявлення індивідуальної чутливості до компонентів заздалегідь протестувати на невеликій ділянці шкіри.

Склад: Sugar, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Cocoylisethionate, Glycerin Monostearate, Vitamin A, E, F, Phenoxyethanol, Parfum, Color

Вага: 250 г.

Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.