Фарба для брів з колагеном Zola, 15 мл

Бренд: Zola
Номер: 11342
170‎₴
В наявності

Перманентна фарба ZOLA якісно і безпечно фарбує брови, і за рахунок корисних компонентів забезпечує догляд за бровами. Колаген зміцнює волоски, надає їм еластичність і блиск. Ланолін і зволожуючий сорбітол проникають глибоко в структуру волосся і інтенсивно зволожують його. Унікальний склад і ламелярна текстура дозволяє створити якісний відбиток "ефект хни на шкірі". Фарба має м'яку консистенцію, легко змішується і наноситься на брови.

Об'єм 15 г
Вид товару Тюбік
Країна виробник Україна
Опис

Інструкція по фарбуванню брів:
В пластикову або скляну ємність видавлюємо приблизно 1 см фарби і таку ж кількість окислювача ZOLA Oxidant 3%.
Ретельно перемішайте суміш до однорідності.
Час витримки складає 5-15 хвилин в залежності від бажаного відтінку. Важливо! Час витримки відраховується від початку нанесення.
Пропорція змішування 1:1.

Ingredients (INCI): Aqua, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Dimethylamino Methylpropanol, p-Phenylenediamine, Ceteareth-20, Lanolin, Polysorbate 20, Potassium Cetyl Phos Stearate, Glyceryl Stearate, Sodium Acrylate/ Acryloyldimethyltaurate/ Dimethylacrylamide Crosspolymer, Cetearyl Glucoside, Sodium Metabisulfite, Parfum, Phenoxyethanol, Isohexadecane, Sodium Erythorbate, CI 77 -Amino-2-Hydroxytoluene, CI 77499, Polysorbate 60, Phosphoric Acid, Ethylhexylglycerin, Sorbitan Isostearate, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Linalool, Limonene.

Правильна форма брів допомагає зробити риси обличчя кожної дівчини більш чіткими і вираженими, а цього можна досягти завдяки процедурі їх фарбування. Щоб ви могли милуватися красивим результатом тривалий час, майстрами використовується професійна фарба для брів відповідного відтінку.

Фарби від бренду ZOLA (Країна-виробник – Україна) пропонуються в декількох доступних варіантах і користуються затребуваністю серед досвідчених майстрів і любителів.

Характеристики
Об'єм
15 г
Вид товару
Тюбік
Країна виробник
Україна
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.