Пилка для нігтів кришталева (прозора) STALEKS F4-12-195

Бренд: Staleks
Номер: 01594
81‎₴
В наявності

Пилка кришталева STALEKS F4-12-195 – манікюрна пилочка для нігтів, виготовлена з міцного загартованого скла. Інструмент має довжину 195 мм, якої цілком достатньо, щоб комфортно обпилювати ніготь з усіх боків.

Пилка має в міру херошову поверхню і гладкі грані, що не виступають. Ступеня абразивності в 180/240 грит цілком достатньо, щоб якісно та безпечно обпилити натуральні нігті. Полотно делікатно впливає на ніготь, не пошкоджуючи та не розславляючи його. Завдяки гартуванню скла, пилка стає міцною і стійкішою, що захищає її від дрібних пошкоджень.

Вид товару Пилка
Країна виробник Україна
Опис

Характеристики:

  • Матеріал - скло;
  • Форма - овальна;
  • Абразивність - 180/240 грит;
  • Довжина - 195 мм.


Рекомендації:

Манікюрна пилка повинна підходити під тип нігтів, щоб не травмувати їх і дбайливо обпилювати краї. Для слабких і тонких нігтиків підійдуть пилки низької та середньої жорсткості. Оптимальна абразивність для натуральної нігтьової пластини – 180-240 грит. Для штучних нігтів необхідно підбирати інструмент із високою жорсткістю, абразивність якого становить 100-180 грит. М'які типи 240-500 грит підійдуть для шліфування, а 1000 і більше - для полірування. Сталеві пилки міцніші та довговічніші, на відміну від скляних, які легше розбиваються.

Характеристики
Вид товару
Пилка
Країна виробник
Україна
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.