Змінні файли для педикюрного диска 100 грит STALEKS PRO PODODISC XS 50 ШТ PDF-10-100

Бренд: Staleks
Номер: 07077
35‎₴
В наявності

Гігієна та комфорт косметичних процедур залежить від якісних витратних матеріалів. Змінні файли для шліфування шкіри значно полегшують проведення процедури педикюру в салонних умовах з дотриманням усіх санітарно-гігієнічних норм.

Самоклеючі одноразові абразиви для диска-основи від Staleks Pro призначені для швидкого та акуратного чищення та шліфування стопи. Наждак, нанесений на залізну основу, звільнить ніжки від ороговілих клітин та мозолів, надавши їм здорового, доглянутого вигляду. Після використання наклейка знімається із залізної поверхні, яка одразу відправляється на стерилізацію. Для відвідувача, що знову прибув, використовується новий абразив.

Вид товару Диск для педикюру
Країна виробник Україна
Опис

Особливості змінних файлів для педикюрного диска STALEKS PRO PODODISC XS PDF-10-100:

  • файли прості в експлуатації: легко наносяться на диск-основу, яка у свою чергу використовується як насадка для фрезера;
  • оснащені зносостійким та вологостійким абразивом;
  • мають міцну клейову основу, що надійно тримає абразив на металевій поверхні;
  • не сповзають, не розшаровуються і не розмокають;
  • рекомендовані для делікатної обробки шкіри, а також полірування нігтьової пластини;
  • гарантують безпечний гігієнічний педикюр для кожного клієнта: абразивна наклейка утилізується, а основа ретельно дезінфікується та стерилізується.

У чому відмінність чорних змінних файлів від білих:

  1. Чорні файли складаються з карбіду кремнію, через що вони більш тверді, але мають великий ступінь крихкості. Абразив білих файлів складається з оксиду алюмінію, що робить їх більш пластичними, м'якими та зносостійкими.
  2. У чорних файлів - абразив гострої форми, що у процесі опилу самозаточується. Білі файли мають дрібне абразивне зерно округлої форми, що дозволяє не травмувати нігтьову пластину.
  3. У чорних файлах відсутнє стеаратове покриття, яке перешкоджає забиванню органічним пилом. Білі змінні файли з покриттям.
  4. Чорні добре працюють з опилом вологого нігтя. Білі – краще справляються з опилом сухого нігтя.
  5. Чорний колір менш гігієнічний у роботі, тоді як на білій пилці не видно смуг або борозен після опилу, а також світлі абразивні частинки не помітні при попаданні на штучний матеріал при нарощуванні нігтів.
Характеристики
Вид товару
Диск для педикюру
Країна виробник
Україна
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.