Nikk Mole Пензлик для Brow Paste та коректора №17

Бренд: Nikk Mole
Номер: 05715
230‎₴
В наявності
Призначення кисті для коректора та консилера
Країна виробник Україна
Опис

Пензлик для Brow Paste та коректора №17

Плоский прямий пензлик з пружним синтетичним ворсом для побудови форми брів перед фарбуванням за допомогою Brow Paste. Також його можна використовувати для нанесення коректора та тональних засобів навколо брів.

Ворс пензлика з максимально довговічного та надійного матеріалу – нейлону. Щільний ворсовий пучок чудово набирає густі текстури та дозволяє наносити їх тонким рівним шаром.

Призначення: фарбування брів; нанесення броу-пасти; нанесення консилера та тонального крему на зону навколо брів.

Особливості:

  • ворс
    Нейлон якісного вироблення з оптимальною товщиною та гнучкістю кожної волосинки. Синтетичний матеріал перевершує натуральну шерсть по довговічності та зносостійкості, тому традиційно застосовується у виготовленні пензликів для фарбування та макіяжу агресивними косметичними засобами. Ворс проклеєний нетоксичним клеєм за спеціальною технологією, яка забезпечує довгу службу інструменту навіть за активної експлуатації та регулярного миття з очищувачами.
  • ручка
    Високоякісний акрил, абсолютно несприйнятливий до механічного тертя та впливу хімічних та косметичних засобів. Не боїться постійного контакту з барвниками та хною. Не втрачає колір і не вигоряє. Вага збалансована по відношенню до ваги ворсу та металевої скоби. Ручка прикрашена фірмовим гравіюванням NIKK MOLE, нанесеним методом тиснення.
Характеристики
Призначення кисті
для коректора та консилера
Країна виробник
Україна
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.