Nikk Mole Пензлик для фарбування брів фарбником №16

Бренд: Nikk Mole
Номер: 05714
230‎₴
Немає в наявност
Немає в наявності

Пензлик для фарбування брів барвником виготовлений з високоякісного нейлону, тому добре взаємодіє з будь-якими барвниками. Товщина і скошений край допомагають швидко нанести фарбу точно по контуру брів.

Призначення кисті для фарбування брів
Країна виробник Україна
Опис

Пензлик для фарбування брів барвником

Скошений пензлик з пружним синтетичним ворсом для фарбування та оформлення брів. Ворс із максимально довговічного та надійного матеріалу – нейлону. Форма з діагональним контуром ворсу є зручною для роботи з бровами. Ця модель трохи ширша за розміром, ніж пензель для нанесення хни. При роботі з фарбою важливіше акуратно розподілити фарбувальну суміш по лінії росту волосся. Таким пензликом зручніше промальовувати делікатну форму брів. Ручка виготовлена з акрилу.

Призначення: фарбування брів; нанесення хни чи барвника; макіяж брів з відмальовуванням окремих волосин.
Конструктивні особливості:
– ворс
Нейлон якісного вироблення з оптимальною товщиною та гнучкістю кожної волосинки. Синтетичний матеріал перевершує натуральну шерсть по довговічності та зносостійкості, тому традиційно застосовується у виготовленні пензликів для фарбування та макіяжу агресивними косметичними засобами. Ворс проклеєний нетоксичним клеєм за спеціальною технологією, яка забезпечує довгу службу інструменту навіть за активної експлуатації та регулярного миття з очищувачами.
– ручка
Високоякісний акрил, абсолютно несприйнятливий до механічного тертя та впливу хімічних та косметичних засобів. Не боїться постійного контакту з барвниками та хною. Не втрачає колір і не вигоряє. Вага збалансована по відношенню до ваги ворсу та металевої скоби. Ручка прикрашена фірмовим гравіюванням NIKK MOLE, нанесеним методом тиснення. Фірмове гравіювання NIKK MOLE підкреслює ексклюзивність пензля.

Характеристики
Призначення кисті
для фарбування брів
Країна виробник
Україна
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.