Nikk Mole Олівець для брів

Бренд: Nikk Mole
Номер: 10831
130‎₴
В наявності

Олівець для брів EKKOBEAUTY Medium Brown – теплий коричневий, шоколадний відтінок

Олівець для брів із щіточкою EKKOBEAUTY Grey Brown — Сіро-Коричневий — холодний сіро-коричневий колір для русявих дівчат

Стійкий олівець Light Brown — Світло-Коричневий – благородний світлий для блондинок та світло-русявих

Олівець воскового кольору Brown – Коричневий — Натуральний відтінок для брюнеток

Олівець для брів Dark Brown – холодний коричневий, насичений, глибокий колір

Країна виробник Україна
Опис

Професійний водостійкий олівець для брів EKKOBEAUTY надасть бездоганної форми бровам. Він гарантує делікатну розтушовку, легке нанесення та приголомшливу насиченість кольору. Олівець має щільну нежирну текстуру, його легко наносити і зручно розтушовувати.

Для створення природного «малюнку» брів вибирайте відтінок, що максимально підходить до натурального кольору волосся. Винятки: блондинкам підійде олівець на кілька тонів темніше, брюнеткам краще відтінок на кілька тонів світліший.

Олівець легко наноситься та дозволяє отримати лінію будь-якої товщини. Олівець допомагає виділити брови та промалювати досконалу форму. Воскова текстура забезпечує комфортне нанесення, а зручна щіточка м'яко розтушовує колір, дозволяючи створювати максимально природний вигляд.

Олівець EKKOBEAUTY оснащений зручною щіточкою для укладання брів. Спеціальна щітка моделює форму брів та допомагає довести її до досконалості. Виробник гарантує стійкість кольору. Ідеальні лінії брів та їх форма – у ваших руках!

Дерев'яний олівець з гребінцем EKKOBEAUTY від Nikk Mole має насичену та високопігментовану формулу. Зливається з бровами, забезпечує відмінну передачу кольору після одноразового нанесення і створює ефект заповнення з природним фінішем.

До складу інноваційної формули входить ретельно підібраний мікс із восків та масел, що забезпечують бездоганний результат. Склад збагачений вітамінами з антиоксидантними властивостями.

Спосіб застосування:

Розчешіть брови. Промалюйте волоски формою брови і заповніть проміжки кольором. Для досягнення максимального ефекту виразних та доглянутих брів олівець рекомендується поєднувати з використанням гелю для брів, що фіксує форму на весь день.

Брови— візитівка обличчя, і з цим важко посперечатися. Мистецтво створити гарну лінію брів багато в чому залежить не тільки від рівня підготовки, а й від якості косметичного олівця. Дерев'яний олівець з гребінцем EKKOBEAUTY – високоякісний олівець для створення стильного, бездоганного образу. Він дозволяє вам підфарбовувати брови, додаючи природні та інтенсивні відтінки. Ви можете коригувати форму брів, завдяки чому ви виглядатимете молодше, а ваш погляд стане більш виразним.

Склад/Ingredients: СI 77742, MICA, 77891, 77491, 77499, Caprylic/Capric Triglyceride, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Hydrogenated Olive Oil Myristyl Esters, Polyethylene, C 10 , Candelilla Cera, Copernicia Cerifera Cera, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate.

Характеристики
Країна виробник
Україна
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.