Nikk Mole Ламінування Perfect lamination Step 1

Бренд: Nikk Mole
Номер: 08678
324‎₴
В наявності
Об'єм 10 мл
Вид товару В баночці
Країна виробник Україна
Опис

Професійний засіб для ламінування вій та брів

 

Nikk Mole “Perfect lamination”

STEP №1 lashes & brows lift

 

Призначений для першого етапу процедури. Він пом’якшує кутикулу волосків і розкриває їх лусочки, завдяки чому вони краще піддаються впливу активних компонентів складу, які проникають у структуру волоска з метою ремодулювання зв’язків. До складу входить гідролізований кератин, що сприяє захисту волосків під час процедури. Водневий показник (РH) складу дорівнює 9,0-9,5.

Лише для професійного використання!

Використовувати виключно з Професійним засобом для ламінування вій та брів STEP №2

Спосіб застосування:

Нанесіть склад на попередньо очищені волоски брів або вій за допомогою мікробрашу. Залиште на 5-12 хвилин залежно від стану та типу волосків. Після закінчення часу ретельно видалити залишки засобу за допомогою ватного диска змоченого водою. Детальну інформацію див. в інструкції із застосування.

Запобіжні заходи:

Містить тіогліколят та аміак! Дотримуйтесь інструкцій! У разі використання цього складу не використовуйте металеві предмети. Уникайте попадання в очі. При потраплянні в очі негайно промийте їх великою кількістю води та зверніться до лікаря. Використовуйте захисні рукавички. Перед застосуванням необхідно обов’язково провести тест на виявлення алергічної реакції! Не використовуйте при запаленнях шкіри та алергічних реакціях. У випадках прояву алергічної реакції слід проконсультуватися з лікарем.

INGREDIENTS/Склад:

Aqua, Thioglycolic Acid, Ammonium Hydroxide, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Paraffinum Liquidum, Cetrimonium Chloride, Ethanolamine, Sodium Sulfite, Sodium Erythorbate, Ceteareth-20, Diazolidinyl Urea (and) Methylparaben (and) Propylparaben, Disodium EDTA, Hydrolyzed Keratin, Linalool, Limonene, Geraniol, Citronellol.

 

Використовувати протягом 6 місяців після розкриття первинної упаковки.

Умови зберігання: зберігати при температурі від +5 до +25°С у сухому, недоступному для дітей місці.

Уникати потрапляння прямих сонячних променів.

Характеристики
Об'єм
10 мл
Вид товару
В баночці
Країна виробник
Україна
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.