Nikk Mole Система для ламінування брів та вій “Amino Puzzle System Lamination

Бренд: Nikk Mole
Номер: 11494
850‎₴
В наявності
Об'єм 10 мл
Вид товару Тюбік
Країна виробник Україна
Опис

Система для ламінування брів та вій Amino Puzzle System Lamination

Step 1- Водневий показник (РH) складу дорівнює 9,1-9,4
Step 2 – Водневий показник (РH) складу дорівнює 2,5-3,0
Step 3 – Водневий показник (РH) складу дорівнює 4,5-5,5

Унікальна розробка компанії MEETEORA BG: перша процедура ламінування\довготривалого укладання брів та вій з використанням технології «Amino Puzzle», що дозволяє зберігати структуру волоска під час поетапного проведення процедури ламінування**, при цьому скоротивши час роботи препаратів***.

В основі реакції лежить принцип «Puzzle»:

  • На першому етапі «lift», завдяки амінокислоті аргініну, що входить до складу, відбувається зниження негативного впливу на структуру волоска* при цьому без втрати сили реструктуризації дисульфідних зв’язків.
  • На другому етапі «fix», завдяки спеціальному аміноцукру– хітозану, дія другого продукту не лише нейтралізує та завершує дію першого складу, а й реконструює та закріплює новостворені зв’язки. Витрачений час на процедуру ламінування скорочується на 10%.

Важливо: максимальний ефект збереження структури волосків у момент ламінування може гарантуватися лише при застосуванні 1 та 2 складу виключно ТМ Lovely Brows.

 

*зниження агресивної здатності на 10% порівняно з аналогами на ринку.

**підвищення міцності не менше 7% порівняно з аналогами на ринку.

***порівняно з часом, витраченим на процедуру ДК з аналогами на ринку.

 

Лише для професійного використання!

 

Професійний засіб для відновлення вій та брів

STEP №3   “Silky Pinky” Repair

 

Преміальний засіб – активний ліпосомальний коктейль HMA Silky (компанія Infinitec Activos, Іспанія), розроблений за допомогою унікальної технології коацервації (активи укладені у спеціальні мікро краплі)*, що підвищує ефективність нанесення та проникнення у структуру волоска*.

 

“Silky Pinky” Repair розроблений для дуже глибокого відновлення: забезпечує захист волосків, зволожує та відновлює структуру на 29%**, надає блиск, шовковистість, а також надає тривалу кондиціонуючу дію, пролонгуючи ефект салонних процедур надовго.

Активні компоненти:

  • Церамід III: покращує загальний стан волосся.
  • Збільшує зчеплення клітин кутикули і зменшує ушкодження. Забезпечує потужне збільшення водоутримуючої здатності, відновлює цілісність волосся.
  • Вітамін F: забезпечує живильний та зволожуючий ефекти.
  • Вітамін P, екстракт гамамелісу: має антиоксидантну дію.
  • Силіконові полімери, масло вівса і пантенол, що входять до складу, надають блиск, забезпечують гладкість, сприяють зволоженню волосків і шкіри, борючись з сухістю і лущенням.

А рожевий колір засобу Silky Pinky не залишає слідів на волосках та шкірі, при цьому робить продукт яскравим, привабливим, фановим у використанні, забезпечуючи гарний настрій як Майстру, так і Клієнту!

 

* При її нанесенні утворюється мікроадгезив, який міцно зчіплюється з волоссям за рахунок сили тяжіння зарядів і вивільняє активні компоненти у волоссі до 24 годин.

** У дослідженнях ефективності HMA Silky покращив стійкість до руйнування волосся на 29% при концентрації 1%, а також збільшив гідратацію порівняно з плацебо.

Запобіжні заходи:

STEP №1 Містить тіогліколят!

STEP №2 Містить перекис водню!

Уникати контакту з очима. У разі попадання в очі негайно промити їх великою кількістю води та звернутися до лікаря. Використовуйте захисні рукавички. Перед застосуванням слід провести тест на алергію. Не застосовувати при запаленнях шкіри та алергічних реакціях. У випадках алергічної реакції слід проконсультуватися з лікарем. Не використовувати металеві предмети. Слідувати інструкції із застосування.

 

Спосіб застосування:                                                                                      

STEP №1

Нанесіть склад на попередньо очищені волоски брів або вій за допомогою мікробраша. Залиште на 5-10 хвилин в залежності від стану і типу волосків. Періодично перевіряйте стан волосків на протязі всього часу застосування засобу! По закінченню часу ретельно видаліть залишки засобу за допомогою ватного диска  змоченого водою. Детальну інформацію дивіться в інструкції по застосуванню.

STEP №2

Нанесіть склад після завершення першого етапу ламінування. Залиште на 5-10 хвилин в залежності від стану і типу волосків. Періодично перевіряйте стан волосків на протязі всього часу застосування засобу! По закінченню часу ретельно видаліть залишки засобу за допомогою ватного диска  змоченого водою. Детальну інформацію дивіться в інструкції по застосуванню.

STEP №3 нанесіть продукт на волоски брів або вій, залиште на 3-5 хвилин. Залишки видаліть ватним диском, змоченим водою.

Характеристики
Об'єм
10 мл
Вид товару
Тюбік
Країна виробник
Україна
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.