Nikk Mole Brow paste міні

Бренд: Nikk Mole
Номер: 10416
150‎₴
Немає в наявност
Немає в наявності

Brow Paste Mini від Nikk Mole це набагато більше, ніж просто ідеальні брови:

  • приємні відчуття від дії натуральних олій на шкіру;
  • експрес-догляд для брів;
  • сучасні ефективні методи роботи із використанням натуральних косметичних засобів;
  • вигідне співвідношення ціна-якість.
Об'єм 5 мл
Країна виробник Україна
Опис

Nikk Mole представляє Brow Paste нову технологію моделювання брів, яка гарантує досягнення бездоганної форми та чіткого контуру незалежно від досвіду роботи бровиста. Для початківців майстрів це можливість уникнути помилок при побудові форми, для професіоналів – шанс заощадити час і зусилля при проведенні процедури фарбування.

З Brow Paste від Nikk Mole ви зможете запропонувати клієнтам набагато більше ніж просто ідеальні брови!

  • приємні відчуття від дії натуральних масел на шкіру;
  • сучасні ефективні методи роботи із використанням екологічних косметичних засобів;
  • вигідне співвідношення ціна-якість.

Техніка моделювання і корекції брів

Процес створення оптимальної форми для кожного броумейкера – питання дуже індивідуальне. Ви можете орієнтуватися на свої професійні навички та навички, працювати з улюбленими і перевіреними продуктами. Вам не доведеться міняти свої уявлення про основи архітектури і колористики.

Але процес нанесення фарбувального засобу буде відбуватися по-іншому – простіше і швидше, а ви, як майстер, почуватиметеся впевненіше.

Броу паста застосовується так:

  1. Підготовка шкіри і волосків до фарбування за допомогою очищувальних і скрабірующіх засобів. Втім, цей етап обов’язковий і для звичайних процедур фарбування.
  2. Побудова бажаної форми брів по тій методиці, яка найбільш зручна для вас.
  3. Нанесення пасти пензлем по контуру запланованої форми. При цьому сама брова і прилеглі ділянки шкіри, які теж передбачається забарвити, залишаються всередині.
  4. Фінальне узгодження форми з клієнтом. Так як brow paste біла, вона добре контрастує з шкірою, чітко виділяючи все лінії і вигини. При необходимости можно что-то скорректировать – на этом этапе это возможно, ведь пигментация еще не началась.
  5. Робота з забарвлюючим складом. Фарбу або хну можна наносити широкими впевненими мазками – Бров паста надійно захищає шкіру. Надлишки барвника, які нашарувалися поверх пасти, легко прибрати ватною паличкою. В результаті ви завжди отримуєте той контур, який створили на етапі №3.
  6. Видалення фарбувального засобу і пасти.

Склад і властивості для догляду
Склад характеризує будь-який косметичний продукт краще, ніж найактивніша реклама і найщиріші відгуки. Поглянувши на інгредієнти, навіть непрофесіонал визначить, що несе у собі засіб – користь чи шкоду для організму. Природні складові цінуються в косметиці найбільше і говорять про її виняткову якість.

Якщо ж натуральність у складі поєднується з високою ефективністю, то новинка швидко стає справжнім хітом. Так сталося і з новим товаром у лінійці професійних засобів від Nikk Mole.

Всі інгредієнти спеціально підібрані для отримання досить щільної текстури, яка добре наноситься, не розмазується і легко знімається.

Придбати Brow Paste можна через оформлення замовлення в нашому інтернет-магазині, де для покупця доступні всі базові опції: доставка по Києву, відправка в інші міста України та міжнародне пересилання.

Характеристики
Об'єм
5 мл
Країна виробник
Україна
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.