Nikk Mole Brow paste 15 г

Бренд: Nikk Mole
Номер: 10415
175‎₴
В наявності

Гарантія ідеальної форми з Brow Paste

Nikk Mole представляє нову технологію моделювання брів, яка гарантує досягнення бездоганної форми і чіткого контуру незалежно від досвіду роботи майстра бровіста. Для початківців майстрів це можливість уникнути помилок при побудові форми, для професіоналів – шанс заощадити час і зусилля при проведенні процедури фарбування.

Об'єм 15 г
Країна виробник Україна
Опис

Техніка моделювання і корекції брів

Процес створення оптимальної форми для кожного броумейкера – питання досить індивідуальне. Ви можете орієнтуватися на свої професійні навички та працювати з улюбленими і перевіреними продуктами. Вам не доведеться міняти свої уявлення про основи архітектури і колористики.

Але процес нанесення фарбника буде відбуватися по-іншому – простіше і швидше, а Ви, як майстер, будете почувати себе впевненіше.

Броу паста застосовується наступним чином:

  1. Підготовка шкіри і волосків до фарбування за допомогою очищувальних і скрабірующіх засобів. Втім, цей етап обов’язковий і для звичайних процедур фарбування.
  2. Побудова бажаної форми брів по тій методиці, яка найбільш зручна для вас.
  3. Нанесення пасти пензлем Nikk Mole №17 або №20 по контуру запланованої форми. При цьому сама брова і прилеглі ділянки шкіри, які теж передбачається забарвити, залишаються всередині.
  4. Фінальне узгодження форми з клієнтом. Brow paste добре контрастує з шкірою, чітко виділяючи всі лінії і вигини. При необхідності можна щось скорегувати – на цьому етапі це можливо, бо пігментація ще не почалась.
  5. Робота з фарбуючим складом. Фарбу або хну можна наносити широкими впевненими мазками – Бров паста надійно захищає шкіру.
  6. Надлишки барвника, які нашарувалися поверх пасти, легко прибрати ватною паличкою. В результаті ви завжди отримуєте той контур, який створили на етапі №3.
  7. Видалення залишків фарбника і пасти.

Всі інгредієнти спеціально підібрані для отримання досить щільної текстури, яка добре наноситься, не розмазується і легко знімається.

Характеристики
Об'єм
15 г
Країна виробник
Україна
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.