Коді Тональна основа зі спонжем SPF50 Vanilla 15 г

Бренд: Kodi / Коді
Номер: 59136
360‎₴
В наявності

Wetting Sponge Foundation SPF 50 / PA +++ Vanilla Kodi Professional Make-up (тональна основа-флюїд зі спонжем, Ваніль), 15г

Високі вимоги до якості і функціональності професійної косметики, а також прагнення до універсальності сприяли пошуку оптимальних рішень і дозволили експертам KODI PROFESSIONAL Make-up створити унікальний продукт – тональну основу-флюїд на водній основі.


Опис

Ультралегка тональна основа-флюїд Wetting Sponge Foundation ідеально вирівнює тон шкіри за лічені хвилини, а нанесення не викликає труднощів навіть у візажистів-початківців. Ефективно приховуючи недосконалості та вади шкіри, засіб не обтяжує шкіру і забезпечує природний вигляд. Спеціальні компоненти у складі засобу зволожують і заспокоюють шкіру, УФ-фільтри забезпечують захист від негативних факторів навколишнього середовища.

Завдяки унікальному складу без вмісту масел тональна основа-флюїд підходить для щоденного застосування. Невагома пориста текстура сприяє тонкому рівномірному розподілу тональної основи на поверхні шкіри.

Спосіб застосування: Спонжем злегка натиснути на губку і легкими рухами розподілити тональну основу-флюїд по шкірі обличчя.

Колір: Vanilla

Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.