Коді Тональна основа зі спонжем SPF50 Apricot 15 г

Бренд: Kodi / Коді
Номер: 59135
360‎₴
В наявності

Wetting Sponge Foundation SPF50/PA+++ Apricot Kodi Professional Make-up (тональна основа-флюїд зі спонжем, колір: абрикос), 15 г

Професійний новаторський підхід, пошук універсальних рішень, високі вимоги до функціональності і прагнення до натуральності дозволили експертам KODI PROFESSIONAL Make-up створити унікальний продукт — багатоцільовий тональний флюїд на водній основі.

Wetting Sponge Foundation — це універсальний ультралегкий засіб, який миттєво вирівнює тон обличчя і делікатно приховує дефекти, не перевантажуючи шкіру і зберігаючи її природну текстуру, ефективно зволожує, захищає від негативних факторів навколишнього середовища, заспокоює і дарує відчуття комфорту на тривалий термін.



Опис

Завдяки унікальному складу без вмісту олій, тональна основа-флюїд підходить для щоденного використання. Невагома пориста текстура сприяє тонкому рівномірному розподілу тональної основи на поверхні шкіри. Продукт надає шкірі свіжий природний вигляд, він непомітний на обличчі.

Спосіб використання: спонжем злегка натиснути на губку і легкими рухами розподілити тональну основу-флюїд по шкірі обличчя. В разі потреби повторити до отримання бажаного ефекту.

Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.