Kodi Ультрабонд Ultrabond (безкислотний праймер), 15 мл

Бренд: Kodi / Коді
Номер: 06912
105‎₴
Немає в наявност
Немає в наявності

Безкислотний праймер Ультрабонд Ultrabond – грунтуючий засіб, формула якого не містить метакрилової кислоти. Засіб безпечний для здоров'я нігтьової пластини і зони навколо нігтя, не має різкого запаху на відміну від засобів, до складу яких входить кислота.

Безкислотний праймер для нарощування нігтів активно застосовується майстрами нейл-арту в гелевих системах моделювання біолаком, а також перед гель-лаком. Засіб відрізняється м'яким і делікатним впливом на натуральні нігті.

Максимально ефектно засіб працює у тандемі зі знежирювачем Nail Fresher KODI PROFESSIONAL. Ultrabond збільшує термін носіння покриття. Завдяки цьому засобу надовго зберігається первісний блиск гелевого покриття. Праймер економно витрачається, тому навіть об'єму 10 мл. вистачає надовго. Засіб простий у роботі і підходить як для початківців, так і для досвідчених професіоналів. У флаконі зручна пензлик, який забезпечує легке нанесення покриття тонким шаром.

Об'єм 15 мл
Країна виробник Корея
Опис

Переваги Ultrabond від бренду KODI PROFESSIONAL

Безкислотний праймер для нігтів має рідку консистенцію, яку зручно набирати пензликом і наносити тонким шаром на поверхню нігтя. Текстура дозволяє покривати відразу всю нігтьову пластину в один рух. Шар, що створюється, подовжує термін носіння покриття і захищає натуральний ніготь від впливу полімерних барвників. Безкислотні праймери для нарощування нігтів попереджають виникненню жовтизни і розшаруванню нігтьової пластини. Також вони знезаражують ніготь, щоб мікроорганізми не розвивалися між покриттям і натуральною поверхнею.

Як використовувати безкислотний праймер для нігтів?

Алгоритм нанесення безкислотного праймера простий:

Відсуньте кутикулу дерев'яною паличкою або пушером.

Приберіть шліфувальною пилкою натуральний блиск.

Видаліть опил, що утворився, щіткою з жорсткою щетиною.

Наберіть безкислотний праймер в невеликій кількості, надлишки відіжміть об краєчок флакона.

Прикладіть пензлик до центру нігтя і дайте засобу рівномірно розподілитися по всій поверхні нігтя.

Скорегуйте отримане покриття, не допускаючи його контакту зі шкірою. У разі потрапляння на епідерміс, промийте проточною водою. Намагайтеся, щоб вийшло тонке покриття, в іншому випадку лусочки не піднімуться.  

Зачекайте, поки покриття підсохне і стане білястим.

Характеристики
Об'єм
15 мл
Країна виробник
Корея
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.