Коді окислювач 3% 100 мл

Бренд: Kodi / Коді
Номер: 06455
170‎₴
В наявності
Об'єм 100 мл
Опис

ОКСИДАНТ ДЛЯ ФАРБИ 3%, 100 МЛ.

Фарбування стає швидким та зручним виходом для тих, кого природа не наділила виразним кольором брів та вій, саме тому салонна процедура фарбування залишається однією з найбільш затребуваних у даному сегментів послуг.

KODI PROFESSIONAL пропонує широкий спектр якісних та безпечних матеріалів, з якими професійне фарбування дає прогнозований результат. Рідкий оксидант для фарби 3% ідеально взаємодіє з фарбами для брів та вій KODI PROFESSIONAL та забезпечує коректне проявлення відтінку, а значить – відмінний результат процедури фарбування. Засоби для фарбування вій та брів не містять шкідливих компонентів, а їх унікальна бережлива формула сприяє м’якій дії в зоні застосування, комфортним відчуттям під час фарбування – нанесений склад не пошкоджує волоски, не пече та не щипає. Тільки для професійного використання!

Об’єм: 100 мл

Строк придатності після відкриття: 6 міс.


Оксидант для фарби кремовий 3% (100 мл)

Щоб процес зміни кольору вій або брів пройшов без негативних наслідків, а отриманий результат радував, необхідно використовувати професійні засоби. KODI PROFESSIONAL пропонує фахівцям комплекс-систему для дбайливого і прогнозованого фарбування брів і вій. Кремовий оксидант 3% був спеціально розроблений для спільного застосування з фарбами для вій і брів KODI PROFESSIONAL, гарантує повноцінний прояв відтінку і якісний результат фарбування. Паста з кремовою консистенцією, яка утворюється в результаті змішування фарби з окислювачем, легко наноситься і розподіляється за допомогою аплікатора. Спеціально розроблена формула оксиданту сприяє максимально дбайливому і м'якому впливу і комфортному відчуттю під час фарбування.

Тільки для професійного застосування!

Об'єм: 100 мл

Термін придатності до першого відкриття: 30 міс.

Термін придатності після відкриття: 12 мес.


Характеристики
Об'єм
100 мл
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.