Електротовари Витяжка MAX біла (чорна рещітка)

Бренд: Max
Номер: 11337
890‎₴
Немає в наявност
Немає в наявності
Вид товару Витяжка
Країна виробник Україна
Опис

Технічні характеристики
Швидкість обертання вентилятора 0 – 2700 оборотів за хвилину.
Розрахункова продуктивність 339,81 м3/годину.
Розрахунковий термін служби вентилятора 50 000 годин

Основні особливості моделі:

Суперпотужний вентилятор. До 4,5 разів потужніший, ніж у звичайного пилососа. Продуктивність до 339,81 м3/год (стандартна продуктивність вентиляторів для манікюрних пилососів – 80 м3/год). Пилосос відмінно втягує пил, частинки шкіри та опила. Він допоможе зробити ваш кабінет чистим та безпечним. Відмінний вибір для майстрів, які нарощують гелем або акрилом.

Два великі мішечки в комплекті. Пилосос комплектується багатошаровими мішечками, які чудово затримують пил. Мішечок приблизно в 10 разів більше за стандартний мішок манікюрного пилососа. При правильному догляді він стане надійним бар'єром на шляху пилу.

Лопаті вентилятора захищені решіткою Max Safe від пилок та інших сторонніх предметів. Пилососи серії Max Ultimate оснащуються захисними гратами, виконаними з авіаційного алюмінію. Прихований монтаж решітки підвищує зручність та комфорт у роботі

Міцний корпус, що відмінно підходить для вбудовування в педикюрну підставку. Корпус моделі виконаний за безшовною технологією. Тепер бічні стінки та верхня частина пилососа – одне ціле. При цьому корпус став ще зручнішим для рук майстра та клієнта.

Потужність та шумність приладу регулюються! Прилад оснащений регулятором обертів Max Pro, який дозволяє легко змінювати потужність всмоктування. Використовуйте пилосос у безшумному режимі або вмикайте повну потужність, коли це необхідно.

Вага приладу 1,6 кг. Розміри: 28,5 * 35 * 7 см.

Характеристики
Вид товару
Витяжка
Країна виробник
Україна
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.