Фрезер Lina ММ-25000 12 Вт

Бренд: Lina
Номер: 07526
640‎₴
Немає в наявност
Немає в наявності

Фрезер для манікюру Lina MM-2500 призначений для домашнього застосування, а саме проведення якісної та безпечної процедури манікюру, корекції гелевих та акрилових нігтів.

Потужність 12 Вт
Вид товару Фрезер
Країна виробник Китай
Опис

Фрейзер Lina MM-2500 25 000об/хв 12W


Максимальна швидкість обертання мікромотора 25 000 об/хв, потужність 20 Ватів дозволяє проводити чистку нігтьової арки, обробляти кутикулу і бічні валики, корекцію гелевих та акрилових нігтів.
Ручка достатньої легка, яка зручно лежить в руці. Вона також захищені від перегріву за рахунок функції самоохолодження, що гарантує тривалість роботи. Тип затискача автоматичний, який з часом починає деформуватися і призводить до вібрації фрези.
Дана модель фрезера для нігтів має подвійний привід: ручний і ножний.

В комплект входить звичайна педаль (дозволяє тільки включити і вимкнути фрезер).
Також на блоці живлення розташований перемикач, за допомогою якого можна змінити напрямок обертання насадки, - реверс (вперед і назад). Дана функція полегшує роботу майстра, оскільки дозволяє швидко змінювати напрямок обертання насадок, не змінюючи зручного положення.
В комплект входять: блок живлення, мікромотор, зручна силіконова підставка, набір фрез та ножна педаль. Силіконова підставка для ручки зручна у використанні при зміні фрез, вона фіксує мікромотор і запобігає його ковзання. Педаль дозволяє включити і вимкнути фрезер lina в необхідний момент, не перериваючи роботу майстра.
Настільний блок управління досить легкий, на ньому розташована кнопка включення і виключення фрезер для апаратного манікюру, регулятор швидкості і роз'єм для підключення ручки, а також світлодіодний індикатор, який спалахує при включенні фрейзера. Колір блоку: сірий з фіолетовим.
Використання спеціального приладу дозволяє заощадити час і безболісно провести такі процедури, як: обробка кутикули і чищення під аркою; вирівнювання штучної і натуральної нігтьової пластини; корекція, моделювання форми і вигину при нарощуванні нігтів; зменшення товщини і робота з вільним краєм штучних нігтів;

Характеристики фрезера Lina MM-2500:
Виробник: Lina (Китай)
Потужність: 20 вт
Максимальна швидкість обертання: 25 000 об/хв
Кількість насадок: 6 шт.
Розміри: 14х11х7 см
Вага ручки: 126 г
Вага блоку: 730 г

Як правильно користуватися фрезером Lina MM-2500:
Щоб почати роботу найкращим фрезером для манікюру і педикюру підключіть блок живлення до мережі, потім підключіть ручку-мікромотор в роз'єм, який знаходиться на передній панелі блоку. Для включення фрезера для манікюру необхідно натиснути кнопку «пуск», яка розташована спереду на блоці живлення. Потім виставити швидкість обертання мікромотора, з допомогою регулятора швидкості. Для перемикання реверсу потрібно вибрати той чи інший напрям обертання (вправо/вліво), і виставити перемикач в потрібне положення. Не перемикайте режим реверсу на ходу, обов'язково спершу зупиніть роботу фрезера. Для того щоб почати роботу в ножному режимі, підключіть педаль до блоку управління в роз'єм, який знаходиться ззаду на блоці. Педаль працює для включення і виключення фрейзера для манікюру.

Рекомендації по роботі з фрезером:
Не включати фрезер і не закривайте ручку без насадки.
Не перемикайте реверс на ходу.
Не перевантажуйте фрезер великими, важкими насадками.
Не забувайте очищати фрезер від пилу.

Фрезер з насадками Lina Mercedes 25000 об/хв Професійна машинка з набором насадок для апаратного манікюру, педикюру та корекції штучних нігтів, швидкість обертання до 25000 об./мін. Плавне регулювання оборотів від низьких (5000об.) до високих (25 000 об/хв). Працює від мережі, гранично проста в використанні, оснащена мікропроцесорним регулятором швидкості і реверс. Зручне гніздо для рукоятки дозволить вберегти її від пошкоджень. Прекрасний варіант для початківців майстрів. Маленький вага ручки. Зручний регулятор оборотів. Відсутність вібрацій. Вбудований запобіжник захищає від перевантажень.

У комплект входить:
-блок машинки (Вага: о, 95 кг.)
-ручка машинки (Вага: 0,17 кг.)
-ніжна педалька (виконує функції включення та вимикання мотора і зробить вашу роботу комфортнішою)
-підставка під ручку
-Набір насадок

Тип кріплення насадок (фрез): кріплення, що самофіксується
Реверс - перемикання напрямку обертання
Наявність ножної педальки забезпечує зручність та легкість при роботі.
Вага в упаковці: 1,52 кг.

Інструкція з роботи Lina Mercedes 25000:

1. Підключіть робочу ручку до блоку управління;
2.Підключіть педаль до системного блоку;
3.Виберіть потрібний режим роботи (ножний FOOT/ручний HAND );
4.Виберіть потрібну фрезу (насадку),вставте в ручку (небажано включати фрезер без насадки!!!)
5. Поверніть регулятор швидкості вправо, щоб прискорити швидкість(на максимальній швидкості працювати бажано!);
6.Для регулювання швидкості ножною педаллю натисніть педаль (в режимі FOOT);
7. За допомогою реверсу можете регулювати напрямок обертання фрези (насадки) вліво/вправо (перед перемиканням реверсу поставте фрезер на мінімальний оборот);

Характеристики товару
Потужність, Вт 12

Характеристики
Потужність
12 Вт
Вид товару
Фрезер
Країна виробник
Китай
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.