Candy Скраб Сольовий Грейпфрут

Бренд: Candy
Номер: 10937
200‎₴
В наявності

Завдяки кремовій текстурі, не травмує епідерміс, делікатно відлущуючи ороговілі клітини. Містить вітаміни А, Е та F – джерело ненасичених жирних кислот, які сприяють живленню шкіри та покращенню її бар'єрних функцій. Ефірна олія грейпфрута нормалізує роботу сальних залоз, виводить зайву рідину з організму, покращує кровообіг, надає шкірі тонусу і має антицелюлітний ефект.

Опис

Умови зберігання: зберігати в темному, сухому, прохолодному місці, недоступному для дітей, в закритій ємності за температури від +5 до +25°С.

Термін придатності:  2 роки з дати виробництва.  Дату виробництва та об’єм зазначено на упаковці.

Спосіб застосування: для зовнішнього застосування. Невелику кількість скрабу нанести на вологе тіло масажними рухами. Змити теплою водою без використання мила.

Використовувати 1-2 рази на тиждень. 

Запобіжні заходи: уникати попадання в очі. Для виявлення індивідуальної чутливості до компонентів заздалегідь протестувати на невеликій ділянці шкіри.

Склад:  Salt, Polysorbate-20, Vaseline Cosmetic Oil, Citrus Paradisi Essential Oil, Wheat Germ Oil, Peach Kemel Oil, Grapeseed Oil, Propylene Glycol, Glycerin Monostearate, Sorbitol, Vitamin E,A,F, Phenoxyethanol, Aroma, Colorant.

Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.